• Belastingzaken

  Maakt van uw belastingzaken geen tijdrovende bezigheid.

 • Starters

  Professionele begeleiding voor een goede start van uw onderneming.

 • Administratie

  Voor een goed en begrijpelijk financieel overzicht.

 • Particulieren

  Voor belastingzaken en toeslagen.

 • Begeleiding

  Begeleiding bij het solide maken van uw onderneming.

Wie zijn wij

Adviesbureau Dubois bestaat sinds 2005 en is in 2012 officieel gecertificeerd als leerbedrijf door ECABO.
Wij zijn een Adviesbureau dat het belang van u als ondernemer altijd voor opstelt, zonder dat hiervoor hoge kosten in rekening worden gebracht.
U kunt al voor € 100,-(exclusief Btw) per maand bij ons terecht. Hiervoor nemen wij u de adminstratieve en belastinglasten uit handen, zonder dat u achteraf wordt geconfronteerd met bijkomende kosten. Wij werken met vaste tarieven, waardoor u als ondernemer precies weet waar u aan toe bent.Ook adviseren wij u op het gebied van pensioenen en verzekeringen. 

Wij werken met Kleisteen internetboekhouding een eenvoudig en efficient boekhoudsysteem. U als ondernemer heeft dan ook overal ter wereld inzage in het finaciele reilen en zeilen van uw bedrijf. Hierdoor kunt u samen de adviseurs van Adviesbureau sneller anticiperen op bepaalde belangrijke zaken. Adviesbureau Dubois neemt de kosten van Kleisteen voor hun rekening.
En hoe zit het met de ondernemer met de schoenendoos. Uiteraard is deze ook bij ons van harte welkom en wij zorgen dat alles netjes wordt verwerkt in de boekhouding.

Nieuwsgierig. 

Neem dan contact op met Adviesbureau Dubois via onderstaande contactgegevens.

Tel: 06-27028482.

Email. info@d-advies.nl