• Belastingzaken

  Maakt van uw belastingzaken geen tijdrovende bezigheid.

 • Starters

  Professionele begeleiding voor een goede start van uw onderneming.

 • Administratie

  Voor een goed en begrijpelijk financieel overzicht.

 • Particulieren

  Voor belastingzaken en toeslagen.

 • Begeleiding

  Begeleiding bij het solide maken van uw onderneming.

Belasting 2023

 

Belastingaangifte 2023.

H
et is weer tijd voor de jaarlijkse belastingaangifte. En ondanks dat de belastingdienst het probeert makkelijker te maken is het doen van de aangifte voor de meesten van ons nog steeds geen pretje. Daarom is het verstandig om Adviesbureau Dubois hiervoor in te schakelen. Zij helpen je graag bij het op de juiste manier invullen en versturen van de aangifte.

Invullen en direct versturen. 

Hoe gaat dit in zijn werk? Je belt 06-27028482 of mailt naar info@d-advies.nl en maakt een afspraak met 1 van de adviseurs van Adviesbureau Dubois. Desgewenst kun je ook een afspraak maken buiten kantooruren, want Adviesbureau kent geen kantoortijden. Voordat de afspraak ook daadwerkelijk plaatsvindt ontvang je een lijstje met daarop de documenten die u moet meenemen. Tijdens de afspraak gaat u met de adviseur aan tafel zitten en samen vult u de aangifte in. Zo krijgt u zelf meer inzicht in het hoe en waarom van de aangifte 2023. En heeft de adviseur nog vragen dan kunt u deze zelf meteen beantwoorden. Met speciale software wordt de ingevulde aangifte meteen rechtstreeks verzonden naar de belastingdienst. Het grote voordeel van het inschakelen van een specialist van Adviesbureau Dubois is dat in veel gevallen de aangifte gunstiger voor u uitvalt. De adviseur weet precies op welke details hij moet letten en van welke regelingen je kunt profiteren. Daarnaast weet je ook zeker dat alles in een keer op de juiste manier ingevuld is, dus geen verrassingen achteraf.

Voordelig.

Je kunt al voordelig gebruik maken van een abonnement van € 12,50 per maand.Dit is inclusief 2 uur gratis service die je kunt gebruiken voor vragen op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Ook kunt hiervan gebruik maken voor het aanvragen of wijzigen van uw toeslagen. Je kunt er ook voor kiezen om Adviesbureau Dubois eenmalig uw aangifte te laten verzorgen. De kosten bedragen dan voor 1 persoon € 65,- en voor 2 personen (fiscaal partners) € 95,- zonder de 2 uur gratis service.

Contact.

Tel: 06-27028482.


Email: info@d-advies.nl